Simona Halep, locul 7 WTA, va evolua luni, în jurul orei 16.30, cu jucătoarea americană Cori Gauff, locul 313 WTA, venită din calificări, în optimile de finală ale turneului de la Wimbledon.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Meciul va avea loc pe terenul numărul 1, după întâlnirea Serena Williams - Carla Suarez Navarro, care începe la ora 15.00.

Tot luni, de la ora 13.00, perechea Horia Tecău/Jean-Julien Rojer, cap de serie numărul 5, va da piept cu echipa Maximo Gonzalez/Horacio Zebalos (Argentina), cap de serie numărul 9, în optimi, pe terenul 14.

În turul al doilea al probei de dublu mixt vor evolua Raluca Olaru şi croatul Franko Skugor, direct acceptaţi în această fază şi cap de serie numărul 12, împotriva cuplului american Frances Tiafoe/Venus Williams. Această întâlnire este ultima de pe terenul 18, după două meciuri de simplu, unul feminin şi altul masculin, şi după o partidă de dublu masculin.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.