Simona Halep, locul 2 WTA şi cap de serie numărul 1, este acceptată direct în turul al doilea, la turneul de la Roma, de categorie Premier 5, fază în care va evolua cu letona Anastasija Sevastova, locul 45 WTA, sau cu italianca Jasmine Paolini, locul 97 WTA, beneficiară a unui wild card.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Dacă trece de acest meci, românca ar putea evolua cu croata Donna Vekici, locul 24 WTA şi cap de serie numărul 14, în optimi, cu Elena Rîbakina din Kazahstan, locul 17 WTA şi cap de serie numărul 10, sau cu croata Petra Martici, locul 15 WTA şi cap de serie numărul 8, în sferturi, cu americanca Sofia Kenin, locul 4 WTA şi cap de serie numărul 3, cu Victoria Azarenka din Belarus, locul 27 WTA, cu germana Angelique Kerber, locul 23 WTA şi cap de serie numărul 15, cu spaniola Garbine Muguruza, locul 16 WTA şi cap de serie numărul 9, sau cu britanica Johanna Kona, locul 13 WTA şi cap de serie numărul 7, în semifinale.

Favorita a numărul 2 este sportiva cehă Karolina Pliskova, locul 3 WTA. Pe partea inferioară a tabloului mai sunt prezente, printre altele, ucraineanca Elina Svitolina, locul 5 WTA şi cap de serie numărul 4, olandeza Kiki Bertens, locul 7 WTA şi cap de serie numărul 5, şi sportiva elveţiană Belinda Bencic, locul 10 WTA şi cap de serie numărul 6.

Americanca Serena Williams, locul 8 WTA, s-a retras de la turneul de la Roma, care începe luni, invocând o accidentare. Nici câştigătoarea US Open, japoneza Naomi Osaka, locul 9 WTA, nu va fi prezentă la Foro Italico.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.