Simona Halep a declarat, după victoria cu Eugenie Bouchard de la Dubai, că îşi doreşte ca meciul cu ucraienanca Lesia Ţurenko să fie programat cât mai târziu miercuri. Însă organizatorii au stabilit ca partida din optimi să aibă loc în sesiunea de dimineaţă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Nu sunt la nivelul cel mai înalt, dar îl voi atinge repede. Nu ştiu cu cine joc (n.r. - declaraţia era acordată înainte de a-şi afla adversara), vreau doar să mă simt mai bine, să mă recuperez, pentru că am nevoie de asta şi dacă o să joc mai târziu o să fie mai bine", a afirmat Halep, într-un interviu acordat Tennis Channel, imediat după partida de marţi.

Deşi a spus că este obosită, Halep a participat, marţi seară, la petrecerea juctătoarelor.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Dubai ☺️

A post shared by Simona Halep (@simonahalep) on

Simona Halep a învins-o, marţi, cu scorul de 7-6 (4), 6-4, pe jucătoarea canadiană Eugenie Bouchard, locul 79 WTA, beneficiară a unui wild card, calificându-se în optimile de finală ale turneului de categorie Premier 5 de la Dubai.

Românca va juca, miercuri, în jurul orei 10.30, cu ucraineanca Lesia Ţurenko, locul 23 WTA. Această întâlnire este a doua de pe arena centrală. Ziua este deschisă, de la ora 09.00, de partida dintre Petra Kvitova din Cehia, locul 4 WTA şi cap de serie numărul 2, şi americanca Jennifer Brady, locul 117 WTA, venită din calificări.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.