Antrenorul echipei Atletico Madrid, Diego Simeone, a fost amendat cu 20.000 de euro, după gestul vulgar făcut la meciul cu Juventus Torino, din Liga Campionilor, informează marca.com.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Deşi incidentul nu a fost trecut în raportul de arbitraj, UEFA s-a autosesizat şi a decis să nu-l suspende pe tehnicianul argentinian, ci numai să-l amendeze.

Antrenorul echipei Atletico Madrid, Diego Simeone, şi-a cerut scuze pentru gestul făcut la meciul cu Juventus Torino, de miercuri, din Liga Campionilor.

"Cer scuze încă o dată celor care s-au simţit ofensaţi de acest gest, dar şi celor de la Juventus. A fost o modalitate de a exprima tot ce simt faţă de jucătorii mei, o modalitate greşită. Precizez asta pentru a încheia acest capitol", a declarat Simeone, într-o conferinţă de presă.

El a făcut un gest vulgar către tribuna oficială a Stadionului Wanda Metropolitano, după ce fundaşul Jimenez a deschis scorul pentru formaţia spaniolă în partida cu Juventus Torino, din Liga Campionilor.

"Am făcut-o şi ca jucător. Înseamnă că avem ouă, multe, am arătat-o când i-am folosit titulari pe Costa şi Coke după o lună de inactivitate. Trebuie să ai ouă şi să le arăţi", a explicat tehnicianul argentinian atunci.

Simeone a mai arătat că are "ouă", când era jucător la Lazio, după un meci. La 20 februarie, el s-a manifestat, astfel, după ce Morata a avut un gol anulat pe baza asistenţei video.

Atletico Madrid a învins, pe teren propriu, echipa Juventus Torino, scor 2-0 (0-0), prin golurile marcate de Gimenez (78) şi Godin (83), în prima manşă a optimilor Ligii Campionilor. Returul va avea loc la 12 martie.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.