Federaţia Sârbă de Fotbal a anunţat, miercuri, că meciurile din prima şi a doua ligă, întrerupte la mijlocul lunii martie din cauza pandemiei de coronavirus, se vor relua la 30 mai, fără spectatori, informează agenţia Tanjug.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Ligii inferioare au fost, însă, oprite definitiv.

Prima divizie a fost întreruptă după 26 de etape din cele 30 ale sezonului regulat. Federaţia a modificat sistemul competiţional, renunţând la play-off şi play-out. Astfel, vor mai avea loc doar patru etape, ceea ce înseamnă că liderul Steaua Roşie Belgrad, cu un avans de 11 puncte faţă de ocupanta locului secund, Partizan Belgrad, este foarte aproape de un nou titlu.

O altă decizie importantă vizează renunţarea la retrogradarea din ligă I, iar în sezonul 2020/2021 numărul echipelor din prima divizie va creşte de la 16 la 18, cu un sistem competiţional tot fără play-off şi play-out.

Cupa Serbiei se va relua la 3 iunie, cu sferturile de finală, semifinalele fiind reprogramate la 10 iunie, iar finala, la 24 iunie.

În Serbia, sunt înregistrate 9.791 de cazuri de infectare cu Sars-CoV-2 şi 203 decese, la o populaţie de aproape şapte milioane de locuitori.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.