Golgheterul Bas Dost se alătură altor vedete şi antrenorului Jorge Jesus şi îşi reziliază contractul cu Sporting Lisabona, după ce fanii au pătruns în cantonamentul echipei, în urmă cu o lună, şi i-au agresat pe jucători, informează lequipe.fr.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În vârstă de 29 de ani, internaţionalul olandez a marcat 27 de goluri sezonul trecut, în campionat şi mai avea contract cu Sporing până în 2020. Bas Dost fusese cumpărat în 2016 de la Wolfsburg, pentru 12 milioane de euro. El a fost rănit la cap în timpul incidentelor din cantonament.

Portarul Rui Patricio şi jucătorii William Carvalho, Gelson Martins şi Bruno Fernandes şi-au reziliat şi ei contractele cu gruparea din Lisabona.

Ei au invocat probleme grave cu suporterii care au agresat jucătorii în urmă cu câteva săptămâni.

Fotbaliştii au trimis scrisorile de reziliere sindicatului jucătorilor portughezi, federaţiei portugheze, dar şi ligii profesioniste.

Miercuri, antrenorul Jorge Jesus şi-a reziliat de comun acord contractul cu Sporting Lisabona, după trei sezoane petrecute la conducerea tehnică a echipei.

La 15 mai, un grup de suporteri cu cagule pe cap au intrat la centrul de antrenament al echipei Sporting Lisabona şi i-au agresat pe jucători şi staful tehnic, care se aflau la şedinţa de pregătire.

Potrivit cotidianului A Bola, 50 de persoane au pătruns în sediul Academiei Sporting de la Alcochete, agresând jucătorii şi provocând distrugeri.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.