Arina Sabalenka din Belarus, locul 8 WTA şi cap de serie numărul 7, s-a calificat, joi, în turul al treilea al Miami Open, turneu de categorie WTA 1.000, cu premii totale de 3,2 milioane de dolari.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Sabalenka, acceptată direct în manşa a doua, a învins-o, cu scorul de 0-6, 6-3, 7-6 (9), pe bulgăroaica Ţvetana Pironkova, locul 131 WTA, venită din calificări, după un meci care a durat două ore şi jumătate.

Atât Pironkova, cât şi Sabalenka au acuzat accidentări în acest meci. Sportiva bulgară a cerut time-out medical, la 1-1 la seturi, pentru o accidentare la braţul drept. Sabalenka s-a plâns de o problemă la coapsă, la scorul de 0-6, 6-3, 2-3, 0-40.

Jucătoarea din Belarus a fost condusă cu 5-2 în decisiv, dar a reuşit să ducă setul în tie-break, în care a salvat două mingi de meci, la 6-7 şi 7-8, după ce a condus cu 6-4.

Învingătoarea va evolua în turul al treilea cu Veronika Kudermetova, locul 37 WTA şi cap de serie numărul 32.

Sabalenka este pe partea de tablou a Simonei Halep, pe care o poate întâlni în semifinale. 

Pe terenul 1 de la Miami Gardens, pe care s-a disputat acest meci, urmează partida Simona Halep, locul 3 WTA şi cap de serie numărul 3 - Caroline Garcia (Franţa), locul 51 WTA.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.