Mijlocaşului elveţian Xherdan Shaqiri a semnat un contract pe cinci ani cu Liverpool, a anunţat, vineri, finalista Ligii Campionilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Shaqiri a retrogradat cu Stoke City la finalul sezonului trecut, iar Liverpool a profitat de scăderea clauzei de reziliere a contractului jucătorului, la numai 15 milioane de euro.

Acesta este al treilea transfer efectuat de Liverpool în această vară, după Naby Keita (RB Leipzig) şi Fabinho (Monaco).

Evenimente

30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Shaqiri a mai fost dorit şi de Lazio, dar jucătorul de origine albaneză, născut în Kosovo, a dorit să rămână în Anglia.

În vârstă de 26 de ani, Shaqiri a mai evoluat la FC Basel, Bayern Munchen şi Inter Milano. El este la Stoke City din vara anului 2015 şi mai avea doi ani de contract cu gruparea care a retrogradat în liga a doua.

Xherdan Shaqiri are 74 de prezenţe şi 21 de goluri la naţionala Elveţiei, cu care a participat la Cupa Mondială din Rusia.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.