Echipa italiană Parma a încheiat la egalitate duminică, pe teren propriu, scor 1-1, cu formaţia Cremonese, în etapa a 37-a din Serie B. Românul Valentin Mihăilă a înscris golul gazdelor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Deja promovată în Serie A, Parma a disputat ultimul meci din acest sezon pe teren propriu. Antrenorul Fabio Pecchia a început partida disputată împotriva lui Cremonese cu cei doi jucători români, Dennis Man şi Valentin Mihăilă, titulari. Iar Mihăilă a înscris în minutul 4, golul fiind însă anulat după analiza VAR.

Gazdele au rămas însă în zece din minutul 14, după ce fundaşul Botond Balogh a primit direct cartonaşul roşu, în minutul 14. Oaspeţii au deschis scorul în minutul 25, prin Franco Vasquez, iar Parma a primit penalti cinci minute mai târziu, după ce mingea şutată de Man l-a lovit în mână pe Bianchetti. Însă, după două minute de analiză VAR, arbitrul a anulat decizia şi nu a mai acordat penalti pentru gazde. Man a primit un galben în minutul 39 şi la pauză Cremonese a avut un gol avantaj. În partea secundă, Man a luat o acţiune pe cont propriu, a pătruns în careu şi –a pasat lui Mihăilă, care a egalat. S-a încheiat 1-1, iar Parma rămâne lider în Serie B, cu 75 de puncte, urmată de Como (72 de puncte) şi Venezia (70 de puncte).

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

În meciul de la Cittadella, atacantul român George Puşcaş, revenit după o accidentare, a intrat în minutul 59 la echipa oaspete, Bari.

Rezultate înregistrate în etapa a 37-a din Serie B: Brescia – Lecco 4-1; Cittadella – Bari 1-1; Cosenza – Spezia 2-2; Modena – Como 0-0; Palermo – Ascoli 2-2; Parma – Cremonese 1-1; Pisa – Sudtirol 2-2; Sampdoria – Reggiana 1-0; Ternana – Catanzaro 1-0.; Venezia – Feralpisalo 2-1.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.