Echipa italiană Napoli a învins vineri seara, pe teren propriu, echipa Juventus Torino, scor 5-1, în deschiderea etapei a 18-a din Serie A.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Napoli a deschis scorul pe stadionul Diego Armando Maradona, prin nigerianul Victor Osimhen, care a înscris în minutul 14. Juventus a replicat prin bara lui Di Maria, din minutul 26, dar Napoli a majorat scorul în minutul 39, când Osimhen a trimis o pasă excelentă şi Kvaratskhelia a plasat balonul la colţul lung.

Di Maria a redus din diferenţă trei minute mai târziu şi la pauză a fost 2-1 pentru Napoli.

Gazdele au luat însă meciul pe cont propriu în partea secundă. Amir Rrahmani a făcut 3-1 în minutul 55, iar în minutul 65 Osimhen a înscris pentru 4-1 din pasa lui Kvaratskhelia. În minutul 72 Eljif Elmas a stabilit scorul final, 5-1.

Napoli are 47 de puncte şi s-a distanţat în clasamentul Seriei A de echipa de pe locul secund, Milan, care are 37 de puncte, dar un meci mai puţin disputat. Juventus rămâne pe locul 3, cu 37 de puncte.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.