Echipa italiană Juventus Torino a învins sâmbătă, în deplasare, formaţia FC Torino, scor 1-0, în etapa a 10-a din Serie A. Empoli a învins acasă, pe Monza, iar Răzvan Marin a jucat 11 minute.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Juventus Torino s-a impus în Derby della Mole, învingând la limită pe FC Torino. Unicul gol al întâlnirii a fost înscris de Vlahovic, în minutul 74. În clasament, Juventus a urcat pe locul 7, cu 16 puncte.

Într-un alt meci disputat sâmbătă, Empoli a învins cu 1-0 pe Monza, prin golul lui Haas, din minutul 11. Răzvan Marin, care încă se recuperează după o accidentare, a fost introdus pe teren în minutul 79. El a primit un cartonaş galben pe final de meci, după ce a avut o altercaţie cu un jucător al oaspeţilor, Rovella. Acesta a primit cartonaşul roşu la aceeaşi fază.

Cu această victorie, Empoli se află pe locul 10 în Serie A, cu 11 puncte.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.