Echipa italiană Atalanta a învins sâmbătă seara, pe teren propriu, scor 3-0, gruparea Sassuolo, în etapa a 25-a din Serie A.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

La Bergamo, Pasalic a înscris pentru gazde în minutul 22, iar în minutul 31 Sassuolo a avut o bară, atunci când Matheus Henrique a trimis în transversală. În minutul 45+3 VAR a confirmat un henţ comis de Scalvini în careu şi oaspeţii au primit penalti. Portarul gazdelor, Carnesecchi a apărat lovitura lui Pinamonti, însă arbitrul a dictat repetarea loviturii de pedeapsă, pentru că un jucător al Atalantei, Kolasinac, intrase în careu. Pinamonti a schimbat  colţul, dar Carnesecchi a apărat din nou, şi gazdele au intrat cu avantaj la pauză. Koopmeiners a înscris pentru 2-0 în minutul 58, iar Bakker a făcut 3-0 în minutul 75. Acesta a fost şi scorul final.

Atalanta este pe locul 4, cu 45 de puncte, în timp ce Sassuolo se află pe poziţia a 18-a, cu 20 de puncte.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.