FC Dinamo Bucureşti şi jucătorul Sergiu Popovici au convenit, pe cale amiabilă, încetarea raporturilor contractuale, a anunţat conducerea clubului prin intermediul site-ului oficial, www.fcdinamo.ro.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Transferat la Dinamo la începutul lunii iulie a acestui an, Sergiu Popovici a jucat 13 meciuri pentru echipa din Ştefan cel Mare, toate în Liga 1 Betano.

7 este numărul echipelor la care a evoluat Popovici în carieră: Flacăra Făget, FC Vaslui, Voinţa Sibiu, Academica Argeş, FC Botoşani, Gaz Metan Mediaş şi Dinamo Bucureşti.

25 de ani a împlinit Popovici pe 25 martie. Născut la Făget, a făcut junioratul la LPS Banatul Timişoara şi a jucat trei partide pentru naţionala sub 19 ani a României.

90 de meciuri a adunat Popovici în prima ligă a României, 17 pentru FC Vaslui, 28 la FC Botoşani, 32 pentru Gaz Metan Mediaş şi 13 la Dinamo. A marcat trei goluri în prima divizie.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.