Portarul spaniol al lui PSG, Sergio Rico, a suferit duminică dimineaţa un accident, căzând de pe cal, şi a fost internat în stare gravă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Sergio Rico, portarul de rezervă al campioanei Franţei, PSG, a fost internat în această duminică într-un spital din Sevilla, în urma unei căderi de pe cal survenită dimineaţa. În timp ce se afla cu soţia sa, lângă El Rocio (provincia Huelva), Rico (29 de ani) a căzut de pe cal şi, conform informaţiilor avute de cotidianul spaniol Marca, a fost lovit de animal în zona gâtului. Fotbalistul a fost evacuat de urgenţă cu un elicopter şi dus la spitalul Virgen del Rocio, din Sevilla. Medicii au dat un comunicat în care precizează că starea lui Rico este gravă, jucătorul fiind intubat, dar stabil. Medicii ţin pacientul sub supraveghere continuă.

Sergio Rico s-a aflat pe banca rezervelor lui PSG sâmbătă seara, la meciul cu Strasbourg, de unde a plecat cu un avion privat spre sudul Spaniei, pentru a participa la pelerinajul de la El Rocio.

La acest pelerinaj, mulţi dintre pelerini vin călare pe cai, celebrând astfel obiceiurile agrare ale regiunii andaluze.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.