Serena Williams a declarat că are un plan şocant pentru a reveni pe terenul de tenis după ce va naşte, informează Reuters. Ea vrea să joace la trei luni după naştere şi nu se gândeşte să câştige mai puţine meciuri ca înainte de a rămâne însărcinată.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Este cel mai şocant plan. Vreau să-l pun în aplicare. La trei luni după ce nasc. Nu dau înapoi, dar spun că e foarte intens. Dacă pierd şi pierd din nou, este ceva de genul <e terminată>, mai ales că nu mai am 20 de ani. Dar spun: nu voi câştiga mai puţin. Ori câştig, ori nu joc", a declarat Williams, într-un interviu acordat revistei Vogue.

Fosta ocupantă a locului 1 WTA a spus că pregăteşte şi o îmbunătăţire a jocului ei: "Învăţ privind şi am văzut meciuri mai vechi de-ale mele. Am avut lovituri extraordinare, dar adversarele le returnau cu lovituri câştigătoare. Încep să văd de ce."

Serena Williams nu a mai jucat în circuitul WTA de la sfârşitul lunii ianuarie, după ce a câştigat finala Australian Open, disputată cu sora ei Venus. Ea a aflat că este gravidă cu două zile înainte de startul Australian Open.

La Melbourne, Serena Williams a obţinut al 23-lea titlu de Grand Slam din carieră şi a depăşit recordul stabilit de Steffi Graf, de 22 de titluri.

 

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.