Serena Williams, locul 10 WTA, a învins-o, marţi, cu scorul de 6-2, 7-5, pe italianca de 31 de ani Giulia Gatto-Monticone, locul 161 WTA, venită din calificări, în turul I al turneului de la Wimbledon.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Williams s-a impus după un meci de 80 de minute, dar cu un final complicat. Ea a condus cu 5-3 în setul al doilea, dar s-a văzut egalată. Italianca a ratat două mingi de a trimite setul secund în tie-break, iar fostul lider WTA a reuşit break-ul cu care a închis partida.

Gatto-Monticone nu a fost niciodată în Top 150 WTA şi este abia la doua prezenţă pe tabloul principal al unui grand slam, după Roland Garros, tot în acest an.

În faza următoare, Serena Williams, de şapte ori câştigătoare la Wimbledon şi finalista ultimei ediţii, va evolua cu învingătoarea dintre Kaja Juvan din Slovacia, locul 133 WTA, venită din calificări şi Kristyna Pliskova din Cehia, locul 94 WTA.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.