Serena Williams (SUA), locul 181 WTA şi cap de serie numărul 25, s-a calificat, marţi, pentru a XI-a oară în semifinalele turneului de la Wimbledon, după ce a învins-o, cu 3-6, 6-3, 6-4, pe Camila Giorgi din Italia, locul 52 WTA.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Americanca a pierdut primul set la acestă ediţie, dar s-a impus în cele din urmă, după un meci care a durat o oră şi 42 de minute.

Williams a câştigat de şapte ori trofeul la All England Club şi a mai jucat încă două finale.

Pentru un loc în a zecea finală, ea se va înfrunta cu învingătoarea dintre Julia Goerges (Germania), locul 13 WTA şi cap de serie numărul 13, care a trecut, cu 3-6, 7-5, 6-1, de Kiki Bertens (Olanda ), locul 20 WTA şi cap de serie numărul 20.

Goerges s-a impus după un meci de o oră şi 57 de minute şi va juca pentru prima dată într-o semifinală de grand slam.

În cealaltă semifinală se vor întâlni letona Jelena Ostapenko, locul 12 WTA şi cap de serie numărul 12, şi germana Angelique Kerber, locul 10 WTA şi cap de serie numărul 11.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.