Evoluţiile lui Novak Djokovici, locul I ATP, au fost insuficiente pentru ca echipa lui, Serbia, să învingă, sâmbătă, Germania, în întâlnirea din Grupa F a Davis Cup Finals, care a avut loc la Innsbruck.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Multiplul campion de grand slam a jucat şi la simplu, partidă pe care a câştigat-o lejer, scor 6-2, 6-4, cu Jan-Lennard Struff, locul 51 ATP, fără să fie nevoit să salveze vreo minge de break, şi, după o oră de odihnă, a intrat pe teren şi la dublu.

El a făcut pereche cu Nikola Cacici, locul 36 la dublu, dar sârbii au trebuit să se recunoască învinşi de echipa gemană formată din partenerul lui Horia Tecău, Kevin Krawietz, şi Tim Puetz, care s-a impus după un meci foarte disputat, 7-6 (5), 3-6, 7-6 (5).

În prima partidă, Dominik Koepfer, locul 54 ATP, l-a învins, cu scorul 7-6 (4), 6-4, pe Filip Krajinovici, locul 42 ATP.

În prima întâlnire din grupă, Serbia a învins Austria, cu 3-0, dar este în pericol să piardă calificarea în sferturi, dacă Germania trece de Austria şi dacă sârbii nu se numără printre cele mai bune două echipe de pe locurile secunde ale grupelor.

În sferturi se califică echipele care câştigă cele şase grupe şi cele mai bune formaţii de pe locul 2.

Prima formaţie care a acces în sferturi este Italia, din Grupa E, după ce a învins SUA (2-1) şi Columbia (2-1).

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.