Fostul jucător al echipelor Benfica Lisabona, Racing Santander şi Poli Timişoara, Laszlo Sepsi, este cel de-al XI-lea fotbalist care semnează cu Universitatea Cluj (Liga a II-a) în această vară.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Născut la Luduş, pe 7 iunie 1987, Sepsi a debutat în fotbalul mare la Gaz Metan Mediaş, iar apoi a făcut pasul la Rennes, în Franţa, und ea fost antrenat de Ladislau Bölöni. Ioan Ovidiu Sabău l-a “repatriat” la Gloria Bistriţa, iar de acolo Sepsi a făcut din nou pasul în fotbalul din Occident, jucând pentru Benfica Lisabona şi Racing Santander.

Fundaşul a revenit în România, la Poli Timişoara, iar apoi a mai bifat meciuri pentru ASA Târgu Mureş şi CFR 1907. În ultimele două sezoane a jucat în 47 de partide pentru una dintre echipele de tradiţie ale Germaniei, 1.FC Nürnberg. Pentru echipa naţională, el a bifat patru prezenţe.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.