Tehnicianul echipei Sepsi, Liviu Ciobotariu, a declarat miercuri, într-o conferinţă de presă, că formaţia sa va trebui să facă un joc perfect împotriva Bodo/Glimt pentru a spera la un rezultat pozitiv. Calificarea în grupele Conference League ar fi o performanţă istorică, a menţionat antrenorul.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Un nou examen. Am ajuns în această fază a Conference League. Este clar că ne aşteptam ca orice adversar să fie puternic. Bodo este o echipă foarte disciplinată tactic, cu o organizare foarte bună defensivă, cu jucători cu experienţă, cu calitate. Ajung foarte uşor la poarta adversă şi înscriu multe goluri. Va trebui să fim foarte bine organizaţi în defensivă şi va trebui să facem un joc perfect, să facem foarte bine ambele faze pentru a spera la un rezultat pozitiv pentru meciul de la Bodo. Suntem motivaţi, avem entuziasm, jucăm acasă, am înţeles că stadionul va fi plin, aşa că ne dorim să facem un joc bun, să îi mulţumm pe oamenii care vin la stadon. Vom face tot ceea ce e posibil ca să obţinem un rezultat pozitiv, care să ne dea speranţe pentru retur. Calificarea în grupe ar fi o performanţă istorică. Suntem foarte motivaţi. Mâine este un examen foarte important pentru noi”, a spus Ciobotariu.

Sepsi va întâlni echipa Bodo/Glimt, joi, pe teren propriu, de la ora 20.00, în prima manşă a play-off-ului Conference League.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.