Fotbalistul Ruben Semedo, acuzat de de tentativă de omor şi sechestrare, va fi eliberat condiţionat, după ce va plăti o cauţiune de 30.000 de euro, informează marca.com.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Ruben Semedo este în închisoare din 22 februarie, când un judecător din Liria, din apropiere de Valencia, care a ordonat plasarea sa în detenţie, pentru tentativă de omor, lovituri, răni, ameninţări, sechestrare, port ilegal de armă şi jaf.

Jucătorul a fost vizat de o plângere depusă de un bărbat, care ar fi fost lovit şi sechestrat de Semedo şi de alţi doi bărbaţi la casa jucătorului din apropiere de Valencia.

După eliberare, jucătorul nu va avea voie să se apropie de victima sa la mai puţin de 300 de metri şi va trebui să se prezinte săptămânal în faţa judecătorului.

Semedo a fost transferat la Villarreal de la Sporting în august 2017. El a jucat doar patru meciuri pentru Villarreal, iar clubul i-a suspendat contractul după ce a fost arestat.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.