Selecţionerul Venezuelei, Rafael Dudamel, se gândeşte să demisioneze, apreciind că echipa naţională este extrem de afectată de criza politică din această ţară, informează lequipe.fr.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Îmi pun postul la dispoziţie. Noi am evoluat în ape tulburi deoarece suntem foarte politizaţi", a declarat Dudamel la finalul meciului amical câştigat cu Argentina la Madrid.

Dudamel a explicat că a discutat cu Antonio Ecarri, reprezentantul în Spania al preşedintelui autoproclamat Juan Guaido, care apoi a scris pe Twitter despre această întâlnire.

Selecţionerul l-a acuzat pe Ecarri că a "politizat vizita la naţională". "Am trăit o experienţă foarte tristă, sunt foarte dezamăgit", a declarat Dudamel, afirmând că l-a primi pe Ecarri din respect pentru echipa naţionaă care "uneşte întreaga ţară".

El a reamintit că la un precedent meci, jucătorii naţionalei s-au întâlnit cu ambasadorul preşedintelui Nicolas Maduro.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.