Selecţionerul Suediei, Janne Andersson, a declarat, luni, că niciodată nu s-a întâmplat ca echipa sa să se antreneze pe un alt teren decât cel pe care va juca, după ce suedezii au fost nevoiţi să efectueze antrenamente la baza de agrement a Consiliului Judeţean, în locul arenei Ion Oblemenco.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"E al 21-lea meci pentru mine la echipa naţională şi niciodată nu mi s-a întâmplat să ne antrenăm pe un alt teren decât pe cel pe care vom juca. Dar terenul pe care ne-am antrenat a fost bun, am înţeles că gazonul pe care vom juca nu este în condiţii extraordinare, dar vom vedea la ora jocului. Echipa României e o echipă relativ nouă, nu ştiu foarte multe detalii despre jucători. Ştiu că e o formaţie atletică, cu un joc solid. Va fi foarte interesant pentru noi. Au fost goluri foarte frumoase cu Israel, am scos câteva faze din acest joc, şi din meciul vostru cu Danemarca. Le vom pune aceste faze jucătorilor la şedina tehnică", a declarat Janne Andersson, conform digisport.ro.

Meciul amical România - Suedia va avea loc marţi, de la ora 21.30, la Craiova, pe Stadionul Ion Oblemenco, şi va fi transmis de Pro TV.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.