Federaţia Sârbă de Fotbal a anunţat, joi, prelungirea până în 2026 a contractului selecţionerului Dragan Stojkovic.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În vârstă de 59 de ani, fostul fotbalist al echipelor Steaua Roşie Belgrad (1986-1990) şi Olympique Marseille (1990-1994) se află în funcţie din 2021. 

El şi-a ajutat ţara să participe pentru prima dată în istoria sa la două turnee internaţionale consecutive: Cupa Mondială din 2022 şi viitoarea ediţie a Euro 2024 din Germania.

Evenimente

13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Depozitarul Central, Infinity Capital Investments, ROCA Industry, Sphera, Teraplast, Evergent Investment
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield, Globalworth, Imobiliare.ro, Nordis, Meta Estate, Genesis Property

"Prelungirea colaborării cu antrenorul Stojkovic este în concordanţă cu ambiţiile noastre pentru perioada următoare", a precizat federaţia sârbă. 

La Euro 2024, Serbia, care face parte din Grupa C, va înfrunta Anglia, Danemarca şi Slovenia.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.