Hernan Dario Gomez a demisionat, marţi, de la conducerea tehnică a naţionalei statului Panama, participantă la Cupa Mondială din Rusia, informează lequipe.fr.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Este momentul pentru mine de a face dificila alegere de a-mi muta picioarele din locul în care mi-am pus inima. Să spun la revedere este apropae imposibil, pentru că panamezii mă vor însoţi mereu", a scris tehnicianul într-o scrisoare deschisă intitulată "Nu este decât un la revedere" şi publicată de federaţia panameză.

În vârstă de 62 de ani, antrenorul columbian era în funcţie din 2014, reuşind să califice naţionala Panama pentru prima dată la un turneu final al Cupei Mondiale. În Rusia, Panama, cu dinamovistul Jaime Penedo în poartă, a pierdut toate meciurile din grupă: 0-3 cu Belgia, 1-6 cu Anglia şi 1-2 cu Tunisia.

Hernan Dario Gomez ar putea prelua conducerea tehnică a naţionalei Ecuadorului, pe care a mai antrenat-o între 1999 şi 2004. Ca selecţioner, el a calificat trei echipe la turneul final al CM, Ecuador (2002), Panama şi Columbia (1998).

Ca antrenor de club, Dario Gomez a pregătit Atletico Nacional, Santa Fe şi Independiente Medellin. El a mai antrenat o reprezentativă, cea a Guatemalei. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.