Selecţionerul Edward Iordănescu a declara, miercuri, într-o conferinţă de presă, că terenul pe care se va disputa meciul Belarus – România, la Budapesta, i-a lăsat o impresie “catastrofală”, el considerând că este vorba de “o lipsă de respect”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Catastrofală, din păcate. Consider o lipsă de respect pentru noi. Nu e firesc. Am depăşit obstacole şi bariere în această campanie... Suntem pregătiiţi să trecem şi acest obstacol, dar nu mi se pare firesc. Era la îndemână să se găsească altă suprafaţă în apropiere, alt stadion. Nu trebuie să cădem în capcana să ne lamentăm prea mult. Nu avem altă opţiune decât să intrăm, să ne adaptăm, să punem în joc tot ce avem mai bun. Dar suntem echipa pusă în dificultate mai mult pentru că suntem echipa pentru care rezultatul contează infinit mai mult şii neavând decât varianta victoriei trebuie să facem un joc creativ şi să găsim mijloacele să ne adaptăm la suprafaţă”, a spus Iordănescu.

Naţionala României va întâni, joi seară, de la ora 21.45, pe stadionul Szusza Ferenc din Budapesta, selecţionata Belarusului, într-un meci diin preliminariile Euro 2024.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.