Tite, selecţionerul Braziliei, a decis să-i ia lui Neymar banderola de căpitan de echipă, după ce starul formaţiei PSG a avut un conflict cu un spectator la finala Cupei Franţei, informează AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Decizia i-a fost anunţată lui Neymar de către Tite, sâmbătă", a precizat federaţia braziliană, într-un comunicat.

Selecţionerul precizase în urmă cu zece zile că Neymar a comis o greşeală, dar va discuta cu el faţă în faţă înainte de a lua o decizie.

Noul căpitan al echipei va fi tot de la PSG, fundaşul Dani Alves, care va purta banderola la Copa America, turneu ce va fi găzduit de Brazilia, între 14 iunie şi 7 iulie. 

La 10 mai, atacantul brazilian al echipei PSG, Neymar, a fost suspendat trei meciuri, pentru că a lovit un spectator la finala Cupei Franţei.

Comisia de Disciplină a Federaţiei Franceze de Fotbal i-a acordat jucătorului o pedeapsă de încă două etape, dar acestea sunt cu suspendare.

Neymar risca o suspendare între cinci şi şapte etape, însă i-au fost acordate circumstanţe atenunate, după ce spectatorul lovit a recunoscut că l-a provocat pe jucătorul brazilian.

Formaţia Rennes a învins, 27 aprilie, pe Stade de France, echipa Paris Saint-Germain, la lovituri de departajare, scor 6-5, şi a câştigat Cupa Franţei, primul său trofeu după 48 de ani.

La festivitatea de premiere, când urca în tribuna oficială, Neymar a fost provocat de un spectator, iar fotbalistul echipei PSG l-a lovit în faţă. Fanul i-ar fi cerut internaţionalului brazilian să înveţe fotbal.

"Am reacţionat rău? Da. Dar nimeni nu poate rămâne indiferent", s-a apărat Neymar pe Instagram.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.