Şeful WTA, Steve Simon, a declarat că o crede pe Simona Halep că nu a luat intenţionat vreo substanţă interzisă, el menţionând că nu pune la îndoială integritatea fostului lider WTA.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Simon a precizat, într-un interviu pentru AP, că a vorbit cu Halep.

“Cred că ea nu a făcut ceva intenţionat. Acestea fiind spuse, eu cred cu tărie în programul nostru antidoping şi cred că este un program bun. Şi sportivele noastre îl susţin. Şi dacă o întrebaţi pe Simona, îl susţine şi ea. Sunt foarte încrezător că adevărul va ieşi la iveală şi atunci vom acţiona ca atare. Dar am multă simpatie pentru Simona, pentru că nu i-aş pune niciodată la îndoială integritatea”, a spus Simon pentru AP.

Simona Halep a fost suspendată provizoriu după ce a fost depistată pozitiv cu o substanţă interzisă, în urma unui control făcut în august, la US Open.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.