Tehnicianul Anton Petrea, care a stat pe banca tehnică a FCSB în locul lui Laurenţiu Reghecampf, suspendat, la meciul cu Astra, a afirmat că nu a discutat pe parcursul partidei cu tehnicianul stelist, deoarece acest lucru nu ar fi fost regulamentar.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Nu am comunicat cu Laurenţiu Reghecampf, nu am avut ce discuta, nu era regulamentar, dar sper ca la final de campionat să avem câştig de cauză. Ne jucăm şansa până la capăt", a spus secundul Anton Petrea.  

Conform Digisport, Reghecampf a ales să urmărească meciul de la Giurgiu, de la tribuna oficială, alături de conducători ai echipei. Pe durata primelor 45 de minute, tehnicianul roş-albaştrilor a comunicat prin telefon, cel mai probabil, cu cineva din staful aflat pe bancă.

Imediat cum Alexandru Tudor a fluierat pentru pauză, Reghecampf s-a îndreptat spre parcarea din spatele Stadionului Marin Anastasovici, acolo unde era parcat şi autocarul bucureştenilor. Momentul a fost surprins de cameramani, spre nemulţumirea lui Reghe, care a dorit intimitate. Tehnicianul nu se afla singur, ci alături de şofer şi de un bodyguard. Cameramanii au fost alungaţi de oamenii de ordine din jur, pe motiv că au voie cu aparatura pornită doar la zona mixtă şi la cele de flash-interview. Abia după îndepărtarea acestora s-au apropiat de Reghecampf şi alte persoane, care au fost însă foarte greu de identificat şi se poate presupune că era vorba de membri ai stafului tehnic, potrivit digisport.ro.

Sursa citată a precizat că Reghecampf nu s-a mai întors la stadion pentru repriza secundă. El a rămas în autocarul echipei şi a urmărit de acolo partea a doua a partidei cu Astra.

Formaţia FCSB a învins, luni seară, în deplasare, cu scorul de 1-0 (1-0), echipa Astra Giurgiu, în ultimul meci al etapei a noua din play-off-ul Ligii I, şi, înaintea rundei care va decide campioana, este lider în clasament, la egalitate de puncte cu FC Viitorul. Şi a treia clasată, Dinamo, are şanse la titlu, diferenţa dintre aceasta şi primele formaţii din ierarhie fiind de două puncte.

La Giurgiu, golul a fost marcat de Gnohere '12.

Cu o etapă înainte de finalul play-off-ului, în care se va decide campioana, FCSB şi FC Viitorul au câte 41 de puncte, iar Dinamo are 39.

În ultima etapă vor avea loc meciurile Dinamo - Astra, FCSB - CSU Craiova şi FC Viitorul - CFR Cluj, sâmbătă, de la aceeaşi oră, 20.00.

FC Viitorul este singura echipă care depinde doar de ea în această luptă în trei. Dacă va obţine o victorie în ultima etapă, devine campioana României, în premieră.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.