Spadasina română Alexandra Predescu a câştigat duminică medalia de bronz la etapa de Cupă Mondială disputată în Germania, Weißer Bär von Berlin.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Alexandra Predescu, sportivă legitimată la CSA Steaua Bucureşti, a participat la concursul berlinez alături de alte cinci spadasine tricolore. Alexandra a ieşit din grupe cu patru victorii din şase meciuri disputate. S-a calificat pe tabloul preliminar, de 128, unde a dispus de Konstanze Grabher (Austria), cu 15-8.

Pe tabloul principal, Alexandra Predescu a trecut de Patricie Proksikova (Cehia) cu 15-11 (primul tur); de Alessia Pizzini (Italia) cu 15-13 (16-imi); de Emilia Rossatti (Italia) cu 12-10 (optimi) şi de Noemi Moeschlin (Elveţia) cu 15-10 (sferturi), cedând în semifinale în faţa Alexandrei Ehler (Germania), cu 8-15. Alexandra s-a clasat pe locul al treilea, cucerind medalia de bronz a întrecerii.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.