Schiorul norvegian Aleksander Aamodt Kilde, care a căzut şi s-a accidentat la coborârea de sâmbătă de la Wengen, a suferit o luxaţie la umărul drept, o tăietură la gambă şi mai multe vânătăi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Federaţia norvegiană de schi a oferit duminică dimineaţă informaţii despre starea de sănătate a lui Aleksander Aamodt Kilde. Câştigătorul Cupei Mondiale 2020 a fost transportat cu elicopterul la spitalul din Berna cu un umăr drept dislocat, o tăietură la gambă şi mai multe vânătăi.

Cu toate acestea, nu au fost constatate fracturi, contrar îngrijorărilor stârnite de imaginile cu căzătura sa spectaculoasă.

Pe Instagram, Kilde a postat o fotografie cu el pe patul de spital, cu faţa plină de vânătăi, dar zâmbind, alături ce iubita sa,   campioana americană Mikaela Shiffrin. "Vă mulţumesc tuturor pentru mesajele voastre, pentru toate cuvintele de afecţiune şi de susţinere. Acest sport poate fi brutal, dar eu încă îl iubesc", a scris el.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.