Căpitanului naţionalei statului Peru, Paolo Guerrero, a marcat, duminică, două goluri, în amicalul câştigat de reprezentativa sud-americană, la St. Gallen, împotriva formaţiei Arabiei Saudite, cu scorul de 3-0 (2-0).

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

La primul meci jucat după ridicarea suspendării pentru dopaj, Guerrero a marcat în minutele 41 şi 64, după ce Carillo a dechis scorul, în minutul 20.

Tribunalul Federal Elveţian a suspendat, joi, sancţiunea în cazul lui Paolo Guerrero (34 de ani), astfel că jucătorul echipei Flamengo va putea evolua la Cupa Mondială. Decizia de suspendare provizorie a sancţiunii este valabilă până când cazul va fi analizat.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Agenţia Mondială Antidoping (WADA) a cerut, la 19 februarie, o suspendare pentru cel puţin un an împotriva lui Guerrero, depistat pozitiv cu un metabolit de cocaină, o substanţă interzisă, după un meci contra Argentinei, la 5 octombrie 2017.

Iniţial, Guerrero a fost suspendat un an, apoi sancţiunea a fost redusă la şase luni. Jucătorul a dorit anularea totală a sancţiunii, astfel că s-a adresat TAS, care a decis însă, la 14 mai, ca suspendarea lui să fie mărită la 14 luni.

Peru va participa la Cupa Mondială, unde va fi în Grupa C, cu Franţa, Australia şi Danemarca.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.