Preşedintele FR Handbal, Alexandru Dedu, şi secretarul general Cristina Vărzaru, alături de alţi patru candidaţi din România s-au înscris în cursa pentru un loc în structurile de conducere ale forului european (EHF). Congresul din 2021 va avea loc vineri şi sâmbătă, la Viena.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

România propune şase candidaţi la alegerile din cadrul Congresului EHF, după cum urmează: Alexandru Dedu, pentru membru în Comitetul Executiv sau membru în Comitetul naţiunilor (masculin), Alexandru Acsinte (Comisia Metodică), Tudor Marta (Comisia Beach-Handball), Sorin Dinu, pentru vicepreşedinte EHF Court sau membru al comisiei, Paul Alexandru Mincu, pentru membru al Curţii de Apel, şi Cristina Vărzaru, pentru membru în Comitetul naţiunilor (feminin).

Un număr de 139 de candidaturi pentru cele 53 de locuri disponibile au fost înregistrate oficial la EHF, pentru mandatul 2021-2025.

Pentru funcţia de preşedinte candidează doar actualul şef al EHF, austriacul Michael Wiederer.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.