Voleibalista sârbă Ana Lazarevici este noua jucătoare a vicecampioanei Europei în 2018, Volei Alba Blaj. Lazarevici, dublă campioană europeană cu naţionala ţării sale, este al nouălea transfer al formaţiei din Blaj, care va evolua şi în Liga Campionilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Născută pe data de 4 iulie 1991, Ana Lazarevici joacă pe postul de extremă şi are 1,87 metri înălţime.

Este dublă campioană europeană cu naţionala Serbiei (2011 şi 2017) şi vine la Blaj de la echipa turcă Beylikduzu Voleybol Ihtisas Istanbul. În carieră a mai jucat la cluburi precum Partizan Vizura Belgrad, Beşiktaş Istanbul, ASPTT Mulhouse şi Olympiacos Pireu.

La fel ca majoritatea jucătoarelor transferate în această vară de Volei Alba Blaj şi Ana Lazarevici se află la prima experienţă în România.

Până acum, pentru sezonul 2018-2019, CSM Volei Alba Blaj a anunţat transferurile următoarelor jucătoare: Maria Karakaşeva (extremă), Sonja Newcombe (extremă), Suzana Cebici (libero), Katerina Zhidkova (universal), Lucie Smutna (coordonator), Sara Hutinski Torres (centru), Ioana Baciu (universal), Lora Kitipova (coordonator).

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.