Maria Şarapova este condusă cu 19-2 de Serena Williams în întâlnirile directe, dar cu toare acestea rusoiaca spune că abia aşteaptă să o întâlnească pe jucătoarea americană, în optimile de finală ale turneului de la Roland Garros.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"De câte ori joci împotriva Serenei ştii la ce să te aştepţi, ştii provocarea pe care o ai. În ciuda palmaresului pe care îl am împotriva ei, întotdeauna sunt nerăbdătoare să intru pe teren şi să joc împotriva celei mai bune jucătoare. A trecut o vreme şi s-au întâmplat multe în vieţile noastre, în moduri diferite. Vorbeşte de la sine cât de important este să revin în aceste poziţii, fără să-mi fie frică de aceste momente, să ies pe terenul central şi să accept provocarea de a merge mai departe şi de a o înfrunta pe Serena. Pentru asta continui să muncesc. Nu o fac pentru a mă prezenta doar, la turnee ca acesta", a declarat rusoaica, potrvit WTA.

Cele două jucătoarea s-au întâlnit ultima oară în 2016, în sferturile de finală ale Australian Open, când Serena s-a impus cu 6-4, 6-1. Şarapova a triumfat ultima dată în finala Turneului Campioanelor din 2004, cu scorul de 4-6, 6-2, 6-4. În acelaşi an, rusoaica a obţinut trofeul la Wimbledon, după o finală câştigată cu 6-4, 6-1, în faţa Serenei Williams.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.