Fundaşul Cristian Săpunaru a fost suspendat un joc de Comisia de Disciplină a FRF şi penalizat financiar cu 5.670 de lei pentru ieşirea nervoasă de la finalul meciului Pandurii - Steaua, scor 0-1, din etapa a IV-a a play-off-ului Ligii I, anunţă lpf.ro.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"În baza art. 51 din RD, se sancţionează jucătorul Săpunaru Cristian (CS Pandurii Tg. Jiu) cu suspendare pentru 1 joc şi se penalizează cu suma de 5.670 lei", notează site-ul lpf.ro.

La finalul partidei, Săpunaru a avut o altercaţie cu fanii Stelei, iar la intrarea în tunelul ce duce spre vestiare a fost auzit spunând: "Dacă trebuie să iasă ăştia campioni, să iasă aştia campioni. Ne dăm toţi la o parte".

Evenimente

30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
12 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Infinity Capital Investments, Sphera, Teraplast
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield

El a afirmat ulterior că doar ghinionul îi mai poate opri pe "roş-albaştri" să piardă titlul sau vreun meci. 

Un alt jucător de la Pandurii, Filip Mrzljak a fost suspendat un joc şi penalizat cu 740 de lei pentru eliminarea de la meciul cu Steaua. 

Artem Milevski de la Concordia a fost suspendat două jocuri şi penalizat cu 3.000 de lei, pentru eliminarea de la meciul cu CSMS Iaşi, în timp ce jucătorul ieşenilor Cosmin Frăsinescu a primit o suspendare de un joc şi penalizare de 740 de lei.

Şi Silviu Izvoranu de la CS Universitatea Craiova a fost suspendat pentru un joc şi penalizat cu 5.000 de lei pentru eliminarea de la meciul cu FC Botoşani.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.