Fundaşul Cristian Săpunaru a declarat, după înfrângerea suferită în faţa Albaniei, sinonimă cu eliminarea României de la Euro-2016 încă din faza grupelor, că îi pare rău că echipa naţională i-a dezamăgit pe români.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Cred că ne-am dorit prea mult victoria şi am reuşit să ne dezamăgim pe noi, dar şi familiile, românii şi toţi cei care au fost alături de noi. Ne pare rău pentru ce s-a întâmplat. Am atact toată repriza a doua, am avut ocazii de gol, am avut şuturi la poartă, dar nu a vrut să intre mingea în poartă. Păcat că am muncit până aici, ne-am dorit foarte mult să ne califcăm mai departe, erau şanse pentru toţi cei aflaţi aici, dar am dat cu piciorul. Am 32 de ani şi îmi doream foarte mult să ne califcăm", a declarat Săpunaru, la Pro TV. 

Reprezentativa României a fost învinsă, duminică seară, la Lyon, cu scorul de 1-0, de selecţionata Albaniei, şi a fost eliminată de la Campionatul European încă din faza grupelor.

În celălalt meci al grupei, Franţa şi Elveţia a remizat la Lille, scor 0-0, tot duminică. Astfel, România a ocupat ultimul loc în grupă

Grupa A a fost câştigată de Franţa, cu 7 puncte, urmată de Elveţia, cu 5 puncte, Albania, cu 3 puncte şi România, cu un punct. Franţa şi Elveţia sunt calificate în optimi, Albania trebuie să aştepte pentru a vedea dacă se află între cele patru echipe de pe locul 3 cu cea mai bună linie de clasament, din cele şase grupe.

România a pierdut anterior cu Franţa, scor 1-2, şi a remizat cu Elveţia, scor 1-1. Jucătorii antrenaţi de Iordănescu aveau ca obiectiv calificarea în optimile de finală ale Euro-2016.

Acesta a fost meciul cu numărul 100 pentru selecţionerul Anghel Iordănescu pe banca tehnică a României şi probabil ultimul.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.