Betsi Sevilla a învins, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 2-1 (1-1), echipa Villarreal, în etapa a XXXI-a a campionaturlui spaniol de fotbal LaLiga.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Submarinul galben" a deschis scorul prin Ramiro Funes Mori, în minutul 13, dar gazdele au întors soarta partidei prin Giovani Lo Celso, în minutele 11 şi 63.

Santi Cazorla, jucător format la Villarreal, putea aduce un punct preţios echipei lui, dar a ratat un penalti în minutul 89. După meci, acesta plâns, la vestiare.

 

Cu şapte etape înaintea finalului sezonului, Betis este pe locul 9, cu 43 de puncte, luptându-se pentru un loc în Liga Europa. Villarreal este însă la retrogradare, pe locul 18, primul care duce în liga a doua. Echipa lui Cazorla este la egalitate de puncte, 30, cu formaţia de pe locul 17, Rayo Vallecano.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.