Clubul Sampdoria s-a adrseat FIFA, solicitând o cotă din transferul lui Bruno Fernandes de la Sporting Lisabona la Manchester United, efectuat în ianuarie, informează marca.com.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Clubul englez a plătit aproximativ 50 de milioane de euro pentru mijlocaşul portughez de 25 de ani. Italienii le solicită portughezilor zece la sută din această sumă, potrivit unei clauze pe care susţin că o conţine contractul lor de vânzare la Sporting.

"Putem confirma că, la 3 aprilie 2020, clubul italian Sampdoria a depus o plângere la FIFA împotriva clubului portughez Sporting Clube de Portugal, legată de obligaţiile financiare prevăzute în contractul corespunzător transferului jucătorului portughez Bruno Fernandes. Problema este investigată în prezent şi, prin urmare, nu putem face comentarii suplimentare", a arătat FIFA, într-un comunicat.

Bruno Fernandes a debutat la Boavista Porto şi a evoluat apoi cinci sezoane în Italia, la Novara, Udinese şi Sampdoria, înainte de a merge la Sporting Lisabona, în 2017.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.