Tehnicianul echipei West Bromwich Albion, Sam Allardyce, a lansat un apel pentru suspendarea campionatului Angliei, ca urmare a multiplicării numărului de cazuri de coronavirus la echipele din Premier League.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Sănătatea fiecăruia este mai importantă decât orice. Când aud că noua tulpină a virusului se transmite 70 la sută mai rapid decât cel original... cel mai bine este să facem o pauză. Am 66 de ani şi ultimul lucru de care am nevoie este să mă infectez. Probabil jucătorii ar trece peste boală, dar este mai dificil pentru cineva ca mine, aşa că sunt foarte îngrijorat pentru mine şi pentru fotbal în general”, a afirmat Allardyce.

În perioada 21-27 decembrie au fost testaţi pozitiv 18 jucători din prima ligă engleză.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Marţi seară, echipa West Bromwich a fost învinsă cu 5-0 de Leeds United, în etapa a XVI-a a campionatului Angliei. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.