Jucătorul egiptean Mohamed Salah a semnat un nou contract, pe cinci ani, cu Liverpool, informează presa engleză, care precizează că salariul fotbalistului a fost dublat, la 200.000 de lire sterline pe săptămână (226.000 de euro).

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Asta demonstrează foarte clar două lucruri: încrederea pe care o are în Liverpool şi încrederea pe care o avem în el", a declarat managerul Jurgen Klopp.

În vârstă de ani, Salah a venit la Liverpool vara trecută, de la AS Roma, în schimbul sumei de 34 de milioane de euro.

În primul său sezon în Anglia, el a marcat 44 de goluri în 52 de partide jucate pentru finalista ultimei ediţii a Ligii Campionilor. Salah este golgheterul Premier League, cu 32 de goluri, fiind desemnat cel mai bun jucător din prima ligă engleză.

Salah a participat cu naţionala Egiptului la Cupa Mondială din Rusia, dar a părăsit competiţia după faza grupelor. El s-a accidentat în finala Ligii Campionilor, pierdută de Liverpool, cu 1-3, în faţa echipei Real Madrid şi nu a jucat decât două partide la CM.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.