Gimnasta Sabrina Voinea a declarat, duminică, după ce a ocupat locul patru în finala de la sol la Mondialele de la Anvers, că a reuşit cel mai bun exerciţiu la sol din viaţa sa. Ea a povestit şi ce i-a spus starul american Simone Biles.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“A fost un concurs foarte frumos. M-am luptat cu cele mai bune gimnaste şi m-am luptat la aparatul meeu favorit. A fost cel mai bun sol din viaţa mea”.

Întrebată ce i-a spus Simone Biles, sportiva a răspuns: “Mi-a zis felicitări, sunt foarte bună şi la anul pot fi pe locul 1 pentru că vede, ea ştie ce înseamnă dificultate şi sol greu şi a văzut că sunt foarte bună şi la anul pot fi pe podium, chiar pe locul 1”.

”Putem şi asta e tot ce contează. Sabrina a stat lângă Biles şi Andrade şi s-a încărcat cu ambiţie. Simone ia felicitat-o şi a încurajat-o. Vom munci şi vom fi mai bune! Le mulţumim celor care ne-au sprijinit necondiţionat!” a declarat şi antrenoarea şi mama gimnastei, Camelia Voinea.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.