Rusul Umar Kremlev a fost ales, sâmbătă, în funcţia de preşedinte al Asociaţiei Internaţionale de Box Amator (AIBA). El va avea ca misiune redresarea forului plin de datorii şi privat de propriul turneu olimpic la JO de la Tokyo, relatează Le Figaro.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Kremlev, în vârstă de 38 de ani, secretar general al Federaţiei Ruse de Box, a obţinut 57,3 la sută din voturi în al patrulea tur de scrutin.

Au mai candidat olandezul Boris Van der Vorst, azerul Suleyman Mikayilov, marocanul Mohamed Moustahsane şi Anas Al Otaiba, din Emiratele Arabe Unite. Alţi doi candidaţi şi-au retras candidaturile înainte de alegeri.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

“Vreau să fie clar: calea reconstrucţiei AIBA nu este uşoară. Nu se va întâmpla asta peste noapte. Trebuie să fim uniţi şi să muncim cu un scop, unul singur: să refacem credibilitatea şi încrederea pe care AIBA le-a avut cândva în faţa lumii şi, bineînţeles, că refacem statutul olimpic al AIBA”, a afirmat Kremlev după ce a câştigat alegerile, potrivit aiba.org.

În timpul campaniei pentru aleneri, Kremlev a promis că echilibra financiar AIBA, for care are datorii de peste 20 de milioane de dolari.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.