Turneul November Tests aduce la Bucureşti, în această toamnă, un sfert dintre echipele care vor juca anul viitor la Cupa Mondială din Franţa. Vor participa la competiţia de pe Stadionul Naţional de Rugby Arcul de Triumf România, Samoa, Chile, Uruguay şi Tonga.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În plină campanie de pregătire a participării la competiţia din Hexagon de anul viitor, Stejarii vor avea trei meciuri puternice, cu Chile, Uruguay şi Samoa. În plus, „Arcul” va fi acasă, în premieră şi pentru două partide internaţionale, Tonga – Chile şi Tonga – Uruguay. Chiar dacă nu sunt adversare directe în acest turneu, România şi Tonga se află în aceeaşi grupă la Cupa Mondială, B, întâlnirea dintre cele două, de pe 8 octombrie 2023, la Lille, urmând să încheie această fază preliminară a competiţiei.

Biletele pentru aceaste partide s-au pus în vânzare şi pot fi achiziţionate online de pe bilete.ro, dar şi în reţeaua de magazine partenere, având 1500 de puncte de vânzare la nivel naţional (magazinele Inmedio & RELAY, magazinele Germanos, oficiile Poşta Română, magazinele Vodafone).

Preţurile biletelor:
Tribuna 1 VIP 300 RON


Tribuna 1   100 RON
Tribuna 2   50 RON
Family Zone 25 RON
Peluze 25 RON

Copiii sub 12 ani au intrarea gratuită însă vor putea intra numai după achiziţionarea unui bilet cu valoare 0

Pentru cele două meciuri care vor avea loc în cuplaj la 19 noiembrie există şi varianta de abonament.

Meciuri test World Rugby, Stadionul Naţional de Rugby Arcul de Triumf:

5 noiembrie, ora 13:00
România – Chile

12 noiembrie, ora 13:00
Tonga – Chile

13 noiembrie, 13:30
România – Uruguay

19 noiembrie
ora 12:45 Tonga – Uruguay
ora 16:45 România – Samoa

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.