Ministrul francez al Sporturilor, Roxana Mărăcineanu, îi sfătuieşte pe conducătorii din fotbal să se concentreze asupra viitorului sezon, în condiţiile în care mai există preşedinţi de cluburi care speră că vor termina actuala ediţie a campionatului, informează lefigaro.fr.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Cred că semnalul pe care prim-ministrul l-a transmis în discursul său a fost clar, simplu. Este complicat să ai voci care se contrazic. Propunerea de a relua în iunie nu a fost o opţiune. Cred că trebuie să se concentreze pe lucruri certe, noul sezon. Am văzut televiziuni care au refuzat să plătească ratele planificate, preşedinţi de club care nu îşi urmăresc decât propriul interes, jucători cărora nu le pasă suficient de clubul lor. Trebuie să fie empatie. Aceasta este ceea ce impune această criză tuturor. Însă asta nu s-a înţeles corect în fotbalul profesionist", a declarat ministrul Sporturilor, la postul RTL.

Guvernul a anunţat că până la sfârşitul lunii iulie nu va exista nicio competiţie pe teritoriul Franţei din cauza pandemiei de coronavirus, astfel că liga profesionistă va fi nevoită să oprească definitiv sezonul Ligue 1. 

Însă nu toţi conducătorii de cluburi doresc acest lucru, unii fiind în favoarea disputării unor turnee play-off/play-out, în luna august.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.