Nord-irlandezul Rory McIlroy, numarul 1 mondial in golf, l-a criticat pe preşedintele american Donald Trump pentru atitudinea sa în contextul pandemiei de coronavirus. El a mai spus că nu va mai juca golf cu liderul de la Casa Albă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În 2017, la puţin timp după victoria lui Donald Trump în alegeri, Rory McIlroy a jucat un meci de golf cu acesta.

Dar acum nord-irlandezul l-a criticat pe Trump pentru modul în care a gestionat pandemia de coronavirus, care a dus la moartea a peste 85.000 de persoane în SUA.

"Suntem în mijlocul a ceva foarte serios şi faptul că Donald Trump încearcă să facă din asta campanie, să spună că ei fac cele mai multe teste din lume, de parcă ar fi un concurs, este teribil. Nu aşa se comportă un lider. Trebuie să dea dovadă de diplomaţie şi nu face acest lucru, cel puţin nu în acest moment", a declarat McIlroy, informează lequipe.fr.

McIlroy, care locuieşte la Palm Beach, în Floride, a adăugat: "Nu ştiu dacă Trump va dori să joace din nou cu mine, având în vedere ce am spus acum, dar sigur eu nu mai vreau".

Duminică, McIlroy va evolua într-un turneu de caritate la Juno Beach, alături de Dustin Johnson, Rickie Fowler şi Matthew Wolff.

Cei patru vor respecta regulile de distanţare socială şi vor efectua teste medicale înainte de competiţie.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.