Atacantul portughez al echipei Juventus Torino, Cristiano Ronaldo, şi-a lansat în Spania o clinică de transplant de păr, informează marca.com.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Ronaldo a fost prezent la inaugurarea clinicii ce face parte din grupul Insparya, la care fotbalistul deţine 50 la sută.

"Alopecia este o mare problemă în Europa şi în lume şi noi dorim să-i ajutăm pe oameni să-şi îmbunătăţească aprecierea de sine şi să nu fie ruşinaţi să vină la noi. Fiecăruia îi place să aibă grijă de imaginea lui şi eu sunt un foarte bun exemplu în acest sens. De aceea când Paulo (n.r. - Ramos, CEO grupului) mi-a spus despre acest proiect am realizat imediat că este ceva unic. Proiectul va fi un succes, dorim să-i ajutăm pe spanioli şi economia Spaniei", a declarat Ronaldo.

Insparya deţine deja zece clinici similare în Portugalia, unde au fost realizate aproximativ 35.000 de transplanturi. Un tratament durează şase ore şi costă între 4.000 şi 7.000 de euro.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.