Fostul internaţional brazilian Ronaldinho şi fratele său Roberto au fost "înşelaţi", astfel că nu vor fi puşi sub acuzare pentru că au intrat în Paraguay cu un paşaport fals, informează lequipe.fr.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Procurorul care se ocupă de caz, Federico Delfino, a cerut renunţarea la acuzaţii pentru cei doi, "cu condiţia ca ei să recunoască faptul că au comis infracţiunea de care sunt acuzaţi, adică deţinerea de documente false".

Potrivit comisarului Gilberto Fleitas, Ronadinho a primit aceste paşapoarte false de la agentul brazilian Wilmondes Sousa Lira, care a fost arestat.

Ronaldinho şi fratele său au "fost înşelaţi atunci când li s-au oferit documente paraguayene false", a mai spus comisarul.

Miercuri, Ronaldinho şi fratele său Roberto Assis au fost anchetaţi, după ce au fost confiscatepaşapoarte false din camera lor de hotel din Asuncion.

Ronaldinho, 39 de ani, şi fratele său au fost obligaţi să nu părăsească hotelul şi să dea socoteală despre paşapoartele lor false la sediul parchetului.

Ronaldinho şi Roberto Assis au mers în Paraguay pentru promovarea unei cărţi.

Fostul atacant a rămas fără paşaport la finalul anului 2018, după ce justiţia braziliană i l-a confiscat şi l-a amendat cu 2,5 milioane de dolari (2,25 de milioane de euro) pentru un proiect imobiliar ridicat într-o arie protejată. El nu a plătit amenda primită.

Ronaldinho a jucat ultima dată la Fluminense, în 2015, dar s-a retras oficial în ianuarie 2018. Fost fotbalist la echipe ca PSG, FC Barcelona şi AC Milan, el a cucerit Cupa Mondială cu naţionala Braziliei, în 2002.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.