Fotbaliştii Romelu Lukaku şi Zlatan Ibrahimovici au fost amendaţi, după ce au avut un conflict la partida din Cupa Italiei Inter Milano – AC Milan, în ianuarie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Ibrahimovici a primit o amendă de 4.000 de euro, Lukaku de 3.000 de euro, AC Milan va plăti 2.000 de euro, iar Inter 1.250 de euro, conform anunţului Federaţiei Italiene de Fotbal. 

Fotbaliştii Romelu Lukaku şi Zlatan Ibrahimovici au avut un conflict la meciul din Cupa Italiei Inter Milano – AC Milan, din 27 ianuarie, suedezul insultându-l pe belgian, iar acesta din urmă ripostând cu o înjurătură.

Incidentul a avut loc pe finalul primei reprize, iar belgianul de la Inter şi suedezul de la Milan au fost aproape de bătaie.

Potrivit Football Italia şi tuttomercatoweb.com, Ibrahimovici i-a spus lui Lukaku: ‘Go do your voodoo shit, you little donkey”. Lukaku a ripostat folosind cuvinte injurioase: “F*** you and your wife, you want to speak about my mother?”.

Ambii jucători au primit cartonaşe galbene după acest conflict.

 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.