România s-a calificat la barajul de accedere la Davis Cup Finals 2022, după ce a învins, sâmbătă şi duminică, la Cluj-Napoca, scor 3-0, reprezentativa statului Peru.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Duminică, în meciul de dublu, perechea Horia Tecău/Marius Copil a învins, cu scorul de 4-6, 6-3, 6-2, cuplul Sergio Galdos/ Arklon Huertas del Pino.

Conform declaraţiilor lui, acesta ar urma să fie ultimul meci ca tensimen profesionist al lui Horia Tecău.

La meciul de duminică, de la Cluj-Napoca, disputat cu spectatori, au asistat şi jucătoarele de tenis Simona Halep şi Ana Bogdan.

În prima zi a întâlnirii, sâmbătă, când meciurile s-au disputat fără spectatori, Nicolae Frunză l-a întrecut pe Nicolas Alvarez, scor 6-2, 6-4, iar Marius Copil l-a învins pe Conner Huertas del Pino 7-5, 6-2.

Cele două echipe vor stabili dacă se vor mai juca ultimele partide de simplu, care nu mai contează în stabilirea învingătoarei.

Calificările pentru turneul final al Cupei Davis vor vea loc în 2022, adversara României urmând a fis stabilită după o tragere la sorţi.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.